Norwegian tilslutter sig den nye europæiske brancheforening for flyselskaber Airlines for Europe. Målet med foreningen er at fremme tiltag, som øger flyselskabernes konkurrenceevne.
 
”Norwegian har altid været tilhænger af konkurrence, da det giver de rejsende billigere billetter og flere valgmuligheder. Medlemskabet af Airlines for Europe er vigtigt, fordi foreningen forener branchens fælles udfordringer og muligheder på tværs af landegrænser og selskaber,” siger Bjørn Kjos, administrerende direktør i Norwegian i en pressemeddelelse.
 
De andre medlemmer i brancheforeningen er Air France-KLM, easyJet, IAG Group, Lufthansa, Finnair og Ryanair.
 
”Airlines for Europe skal repræsentere alle europæiske flyselskabers interesser. Vi kommer til at få flere medlemmer i fremtiden, og sammen vil vi kæmpe for at fremme tiltag, der øger flyselskabernes konkurrenceevne, hvilket vil føre til billigere billetter og mere valgfrihed for passagererne. Jeg er utrolig glad for at byde Norwegian velkommen som medlem,” siger Thomas Reynaert, A4E’s Managing Director.
 

Om Airlines for Europe


 Airlines for Europe er baseret i Bruxelles og er Europas nye og største foreningen af flyselskaber. Foreningen blev etableret i januar 2016 af Air France-KLM, easyJet, IAG Group, Lufthansa og Ryanair.