Prøvesmagningen foregik i køkkenet hos Qatar Airways cateringleverandør i Danmark, Gate Gourmet i Københavns Lufthavn , og programmet udforskede den fantastiske madoplevelse , passagererne kan forvente om bord på Qatar Airways. Programmet blev sendt på DR1 i tirsdags og er tilgængeligt på DR’s hjemmeside
I juli 2014 blev Qatar Airways anerkendt med tre af de største priser ved Skytrax World Airline Awards, bl.a. vinder af ”Ver dens bedste Business Class” for andet år i træk . Mad konceptet på Business Class går ud på at give kunderne en "a la carte " madoplevelse om bord , hvor de kan vælge fra et menukort , hvad de vil have, og hvor når de ønsker det under flyvningen

- Vi vælger Qatar Airways , fordi vi har hørt om Qatar Airways fremragende mad ombord , og vi ønskede at teste, om det er sandt, siger Jane Thyring Kristiansen, producent på Madmagasinet Bitz & Frisk.

For passagerernes komfort og af respekt for miljøet, er Qatar Airways i gang med at udskifte engangsbestik med bestik i rustfrit stål på Economy Class . Passagererne kan også se frem til en ny ”film s nack service”, hvor chokoladebarer og chips vil blive serveret, mens passagerer ne ser film efter maden.

Mad og drikke har altid været et fokusområde for Qatar Airways . Fire mesterkokke , Nobu Matsuhisa, Tom Aikens , Ramzi Choueiri og Vineet Bhatia er blevet valgt til at skabe en unik og alsidig menu til Business og First Class . Sammen har de brugt måneder på at tilpasse og afprøve deres specielle retter til vores kunder, da både smag og krydderier samt smagsløgene ændrer sig i en flyvehøjde på 30.000 fod .

Qatar Airways service ombord omfatter også et vin-program, der opdateres hver tredje måned med en række forskellige udvalgte druesorter og stilarter fra hele 12 lande.

Qatar Airways , Staten Qatars nationale flyselskab , er vokset hurtigt i løbet af sine bare 17 år og har i øjeblikket en moderne flåde på 135 fly, der flyver til 144 vigtige forretnings- og feriedestinationer i Europa, Mellemøsten, Afrika, Asien, Oceanien samt Nord- og Sydamerika .